Recente ontwikkelingen

GMGezondheidszorg heeft, zoals vorig jaar aangegeven op onze website, de website verder ontwikkeld en vernieuwd. Eind maart 2022 zal ook de gebruikerskant van de website vernieuwd zijn. Daarmee kunnen we voldoen aan de wensen van het forum van de groep Gebouwdelen en Medische apparatuur en aan het forum voor de groep medische verbruiksartikelen. De abonnementhouders kunnen hierdoor optimaal gebruik maken van de professionele kennis van de leden van de forums.

Deze ontwikkeling heeft er toe geleid dat er een vrij uitgebreid systeem is ontstaan achter de website. Daarin is flink geïnvesteerd. We streven er naar om de tarieven voor het abonnement zo laag mogelijk te houden maar deze investering moet natuurlijk worden terugverdiend. Gelukkig kunnen we ook voor 2022 volstaan met een beperkte prijsaanpassing.

Voor de groep Gebouwdelen en Medische apparatuur zal voor 2022 een abonnementsprijs berekend worden van € 128,- excl. BTW.

Voor de groep medische verbruiksartikelen zal voor 2022 de abonnementsprijs gelijk blijven n.l. € 795,- excl. BTW. De prijs voor dit abonnement is hoger dan het abonnement voor de groep Gebouwdelen en Medische apparatuur omdat het aantal mutaties in deze groep veel hoger is.

Het komende jaar gaan we verder met de ontwikkeling van de AOC-codering. Dit doen we momenteel in samenwerking met Intrakoop. Het afgelopen jaar hebben we samen met de LNAG, Intrakoop, adviseur Addie Bouwman en het forum veel bereikt binnen de groep medische verbruiksartikelen.

Er is bij de abonnementhouders behoefte aan de actualisering van de overige groepen zoals bijvoorbeeld kantoor-en registratiebenodigdheden en laboratoriumbenodigdheden. Ons beleid is altijd geweest om alleen de AOC-codering te actualiseren als er een forum wordt gevormd met experts op het betreffende gebied. Dit beleid wordt niet gewijzigd omdat we alleen op de juiste wijze willen ontwikkelen. Door de samenwerking met Intrakoop wordt de vorming van zo‘n forum wel bevorderd en kan het zo zijn dat in de loop van 2022 een nieuw forum een specifieke groep gaat beheren.

Ook zullen we kijken in hoeverre het mogelijk is om de AOC-codering te koppelen aan in de gezondheidszorg gangbare informatiesystemen. Onze samenwerking met Ultimo wordt door de abonnementhouders erg gewaardeerd en motiveert ons dan ook om te kijken of er op dit gebied meer mogelijk is.

© GMGezondheidszorg  |  Voorwaarden  |  Neem contact met ons op  |  Realisatie: Internetbureau Cronius
Wij werken samen met