Wat doet GMGezondheidszorg

GebouwenManagement Gezondheidszorg is een bedrijf dat het mogelijk maakt om managementgegevens van het in stand houden van gebouwen, gebouwinstallaties en medische apparatuur met elkaar te vergelijken. Hierbij maken we gebruik van de AOC-codering. Deze code houden we actueel en ontwikkelen we verder afhankelijk van de technische ontwikkelingen. Om prestaties van de objecten te kunnen vergelijken zijn we bezig om het mogelijk te maken om gegevens op de website in vullen. Zo gauw dit product klaar is kunt u op twee manieren uw organisatie vergelijken met andere organisaties:

  • Op het niveau van prestatie per m van een object
  • Op het zogenaamde object niveau

Wij houden u op de hoogte van de verdere ontwikkeling

De AOC codering

Om de vergelijkingen van objecten op de juiste manier uit te kunnen voeren beheert GMG de bestaande AOC-code. Dit is een code die oorspronkelijk door de toenmalige NZI is opgezet en via diverse bedrijven is de code door GebouwenManagement Gezondheidszorg in beheer genomen. De object-codes worden beheerd door GMG en abonnementhouders kunnen de actuele codes downloaden en per e-mail een verzoek doen om een nieuwe code aan te maken of vragen te stellen over de interpretatie van een bestaande code.

GMG bewaakt de link naar toekomstige codes. Door de jarenlange ontwikkeling van de AOC-codering is dit de code die het beste aansluit bij de objecten die in de gezondheidzorg gebruikt worden. De code sluit aan bij de NEN 2748 en de NLsFB code.

Inmiddels maken ongeveer 80 organisaties gebruik van de AOC-codering.

U kunt zich voor 110,- per jaar inschrijven als abonnementhouder van de AOC-coderingslijst. Meldt u zich hier aan.

© GMGezondheidszorg  |  Voorwaarden  |  Neem contact met ons op  |  Realisatie: Internetbureau Cronius
Wij werken samen met