Recente ontwikkelingen

GMG heeft de afgelopen jaren het ICT systeem steeds verder ontwikkeld conform de wensen van het forum van de groep Gebouwdelen en Medische apparatuur. Deze ontwikkeling heeft er toe geleid dat er een vrij uitgebreid systeem is ontstaan wat op dit moment nog goed functioneert maar vanwege de ontwikkelingen van de ICT toe is aan vernieuwing. Er moet dus flink geïnvesteerd worden. GMG heeft voor de komende jaren het bedrijfsplan vernieuwd vanwege deze ontwikkelingen en komt daarbij tot de volgende conclusie:

Voor de groep Gebouwdelen en Medische apparatuur zal de prijs van het abonnement de komende jaren moeten stijgen tot ongeveer € 310,- incl. BTW, ter indicatie. Voor 2019 zal een abonnementsprijs berekend worden van € 145,- incl. BTW. In de loop van 2019 zal GMG bekend maken op welke wijze in de komende jaren de prijs van het abonnement zal worden aangepast.

Voor de groep Gebruiksartikelen zal een hogere abonnementsprijs berekend worden omdat het verwerken van de mutaties arbeidsintensief is. Daarnaast geldt hier natuurlijk ook dat er geïnvesteerd zal moeten in de ICT. GMG is in gesprek met diverse partijen om de organisatie die nodig is om de AOC-codering voor de gebruiksartikelen te kunnen beheren en te kunnen borgen. We hopen hier binnenkort meer over bekend te kunnen maken.

© GMGezondheidszorg  |  Voorwaarden  |  Neem contact met ons op  |  Realisatie: Internetbureau Cronius
Wij werken samen met