De organisatie GMGezondheidszorg

De missie van GMGezondheidszorg is het ondersteunen van gezondheidszorg- instellingen door het beheren en borgen van de AOC codering. De AOC-codering is gesplitst in een groep die gebouwendelen en medische apparatuur classificeert en er is een groep die medische gebruiksartikelen classificeert.

Inmiddels zijn er ongeveer 80 organisaties in de zorg lid en maken gebruik van de AOC-codering t.b.v. groep gebouwdelen en medische apparatuur. De groep medische gebruiksartikelen is in ontwikkeling. Wij verwachten in 2019 concrete stappen te kunnen zetten met deze groep.

Beide groepen werken met een forum. De forumvoorzitter beantwoordt samen met forumleden vragen over de AOC-codering. De forumleden zijn experts op hun eigen gebied zodat zij goed in staat zijn om vast te stellen of een classificering nog voldoet of moet worden gewijzigd vanwege een technische ontwikkeling die leidt tot een andere functionaliteit van het object. De leden hebben een abonnement bij GMG en kunnen via de website vragen stellen aan de forumleden. Ook worden de leden regelmatig op de hoogte gehouden van de mutaties en kan het actuele overzicht van de AOC-codering gedownload worden.

© GMGezondheidszorg  |  Voorwaarden  |  Neem contact met ons op  |  Realisatie: Internetbureau Cronius
Wij werken samen met